ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΡΙΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ή ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ Ή ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ (ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ), ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ.

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σας λέει το είδος των πληροφοριών που συλλέγουμε όταν χρησιμοποιείτε τις Ιστοσελίδες ή τις Υπηρεσίες μας, πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές, καθώς και τις περιπτώσεις στις οποίες θα μοιράζονται με τρίτους οι πληροφορίες σας. Η εταιρεία TPL IKE (ΑΦΜ 800864603) ή / και οι θυγατρικές μας ("TPL", "εμάς" ή "εμείς") λειτουργεί ιστοσελίδες online shopping ("Sites"), και παρέχει άλλες υπηρεσίες σε απευθείας σύνδεση ("Υπηρεσίες"). Καθώς η βάση μας είναι στην Ελλάδα, οι πληροφορίες σας θα διαβιβάζονται, διατηρούνται και επεξεργάζονται από εμάς εκεί, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Καταλαβαίνουμε ότι ο καθένας πιστεύει ότι οι πολιτικές προστασίας της ιδιωτικής ζωής είναι μακρά, περίπλοκα και δυσνόητα άρθρα. Έτσι θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παρόν άρθρο όσο το δυνατόν απλούστερο.

ΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ;

Μπορούμε να συλλέξουμε διάφορα είδη των πληροφοριών με βάση τη χρήση των προϊόντων και των υπηρεσιών μας και την επιχειρηματική μας σχέση μαζί σας.

ΠΩΣ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ;

Με τρεις βασικούς τρόπους :

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

Οι πληροφορίες των πελατών μας αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της επιχείρησής μας και δε θα τις πουλήσουμε σε κανέναν με οποιοδήποτε κόστος.

Εκτός από τις χρήσεις που περιγράφονται παραπάνω, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες για οποιοδήποτε από τα ακόλουθα:

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για να βελτιώσουμε την εμπειρία σας και να κάνουμε την επιχείρησή μας ισχυρότερη. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν:

ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΑΣ;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, δίνουμε μεγάλη προσοχή στις πληροφορίες που μας παρέχετε.Παίρνουμε τα εύλογα μέτρα για να προστασεύσουμε τις πληροφοριες σάς από απώλεια, κλοπή, κατάχρηση και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, αποκάλυψη, τροποποίηση και καταστροφή. Πιο συγεκριμένα :

ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΟΡΘΟΤΗΤΑ

Η TPL διατηρεί τα δεδομένα που συλλέγονται για την περίοδο που είναι αναγκαία για την εκπλήρωση των σκοπών που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου, εκτός αν απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης. Στη συνέχεια η TPL διαγράφει όλα τα προαναφερθέντα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος. Η TPL δεν επαληθεύει την ορθότητα των προσωπικών δεδομένων.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ορισμένα δεδομένα μπορούν να διατηρηθούν περαιτέρω εάν είναι απαραίτητο για την επίλυση των διαφορών, εφαρμογής των συμφωνιών μεταξύ χρήστη και TPL, και τη συμμόρφωση με τις τεχνικές και νομικές απαιτήσεις και τους περιορισμούς που σχετίζονται με την ασφάλεια, την ακεραιότητα και τη λειτουργία των Υπηρεσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Οι διαφημίσεις που εμφανίζονται σε οποιαδήποτε από τις ιστοσελίδες μας μπορεί να παραδοθoύν στους χρήστες από διαφήμιστικόυς εταίρους, οι οποίοι μπορούν να καθορίζουν cookies. Αυτά τα cookies επιτρέπουν στον διακομιστή διαφημίσεων να αναγνωρίσει τον υπολογιστή σας κάθε φορά που σας στέλνουν μια διαφήμιση για να συγκεντρώσει πληροφορίες σχετικά με εσάς ή άλλους που χρησιμοποιούν τον υπολογιστή σας. Αυτή η πληροφορία επιτρέπει στα δίκτυα διαφημίσεων, μεταξύ άλλων, την παροχή στοχευμένων διαφημίσεων που πιστεύουν ότι θα είναι πιο ενδιαφέρουσες για σας. Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει τη χρήση των cookies από την TPL και δεν καλύπτει τη χρήση των cookies από οποιουσδήποτε άλλους διαφημιστές.

ΚΑΤΩ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ

Οι Ιστοσελίδες μας δεν προορίζονται για χρήση από άτομα ηλικίας κάτω των δεκαοκτώ (18) ετών. Αν είστε κάτω των 18 ετών, παρακαλούμε να μην στέλνετε τις πληροφορίες σας σε εμάς. Με την πρόσβαση σε ιστοσελίδες ή τη χρήση των υπηρεσιών μας, δηλώνετε ότι είστε 18 ετών και πάνω.

Τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τα εξής: (i) πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα σας, (ii) ηλεκτρονικό αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων (φορητότητα) (iii) διόρθωση των προσωπικών δεδομένων σας αν είναι ημιτελή ή ανακριβή, ή (iv) διαγραφή ή περιορισμό των προσωπικών δεδομένων σας σε ορισμένες περιστάσεις που προβλέπονται από το εφαρμοστέο δίκαιο. Αυτά τα δικαιώματα δεν είναι απόλυτα, καθώς ενδέχεται λ.χ. να περιορίζονται από την φορολογική νομοθεσία. Σε περίπτωση που έχουμε εξασφαλίσει τη συναίνεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, έχετε το δικαίωμα να αποσύρετε τη συναίνεσή σας ανά πάσα στιγμή.

Αν θέλετε να ασκήσετε κάποιο δικαίωμά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία επικοινωνίας στην ενότητα Επικοινωνία ή ταχυδρομικώς στην παρακάτω διεύθυνση

TPL IKE

Υπόψιν: Data Protection Officer

Εθνομαρτύρων 40, 26 333, Πάτρα

ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΣΑΣ

Διατηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας όσο χρειάζεται για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου (εκτός και αν μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία). Γενικά αυτό σημαίνει ότι θα διατηρήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα έχετε λογαριασμό στην Εταιρεία μας. Αναφορικά με τα Προσωπικά σας Δεδομένα που σχετίζονται με αγορές προϊόντων, διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για μεγαλύτερο διάστημα προκειμένου να συμμορφωθούμε με τις νομικές μας υποχρεώσεις (όπως τη φορολογική και εμπορική νομοθεσία και για λόγους παροχής εγγύησης).Στο τέλος αυτής της περιόδου διατήρησης, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν πλήρως ή ανώνυμα, για παράδειγμα με τη συγκέντρωση με άλλα δεδομένα, έτσι ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με μη αναγνωρίσιμο τρόπο για στατιστική ανάλυση και επιχειρηματικό προγραμματισμό.

ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΣΤΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΕ

Τα προσωπικά σας στοιχεία δόθηκαν στην  TPL με τη συγκατάθεσή σας και λάβατε γνώση ότι μπορεί να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα σύμφωνα με το νόμο της ΕΕ 2002/65 / EK, https://download.tpl.one/s/policy/CELEX-02002L0065-20071225-EL.pdf και Ν. 2472/97 όπως αυτός τροποποιήθηκε από τον Ν. 3471/2006 για την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων και τον νέο Ευρωπαϊκό Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679 (GDPR) (http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/?uri=CELEX:32016R0679). Ωστόσο, θα διατηρείτε το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα, ανά πάσα στιγμή, προκειμένου να ζητήσετε και να λάβετε, χωρίς καθυστέρηση, τον σκοπό για τον οποίο τα δεδομένα υφίστανται επεξεργασία και πληροφορίες σχετικά με τους παραλήπτες των δεδομένων κατά τρόπο που να είναι σαφείς και εύκολα κατανοητές.

ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΕΙΣ

Αυτή η Πολιτική Απορρήτου μπορεί να αλλάξει από στιγμή σε  στιγμή ώστε να  αντανακλά τις μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές πρακτικές μας. Παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες αλλαγές είναι πιθανό να είναι ήσσονος σημασίας , ενθαρρύνουμε τους επισκέπτες μας να ελέγχουν συχνά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου της. Η συνεχής χρήση αυτής της ιστοσελίδας μετά από κάθε αλλαγή στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου θα συνιστά αποδοχή αυτών των αλλαγών.

W3C HTML5 validator
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
+30 2610 20 20 22
Call Center
TPL Contact Email
Email Message
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτέρα - Παρασκευή 9:00 - 20:00
Σάββατο - Κυριακή Κλειστά